Imara Reiki

 

Što je Imara Reiki?

imara reiki Imara Reiki je oblik Reikia koji vibrira na višim razinama energije.Kod Imara Reiki-a energija je mnogo jača od većine drugih Reiki tehnika. Najmoćnije verzija Reikija. Jaka Duhovna povezanost (uzašlih bića i anđela). Iscijeljenje prošlih životnih pitanja, potisnuta pitanja (fizički, emocionalni, duhovne traume), Pitanja koja se ne nalaze u svjesnom umu koja mogu utjecati na vas. Slanje na daljinu je pojednostavljeno

Kod Imara Reiki-a protok energije možete vidjeti i osjetiti kako teče iz vaših ruku, kako isijava i vibrira. Imara Reiki energiju možete zamisliti kao energetski tornado koji izlazi iz vaših ruku i ulazi u tretiranu osobu. Energetski tornado čisti negativne energije sa tretiranog mjesta tijela te puni zamjenskom iscijeljujućom energijom. Imara Reiki je na 5. razini Reiki skale. S Usui Reiki razine 1-3 i Karuna Reiki 4 razina. Imara Reiki ne koristi simbole.

Imara Reiki je moćan sustav Reikija razvijen od strane Barton & Geoffrey Wendel. On vibrira na višoj energetskoj razini od ostalih čestih Reiki tradicija. Naziv Imara jednostavno rečeno znači 'više'. Inicijacija u Imara Reiki je dostupna samo za Usui i Karuna Reiki majstore, zato da bi iskusili najveću korist od Imara Reikija.Trebate biti majstor Usui Reiki-a i Karuna Reiki majstor.

Imara Reiki je jedna od najmoćnijih verzija Reikija. Nisu mu potrebni simboli. Snažna duhovna veza(uzašla bića i anđeli). Iscjeljuje probleme iz prošlih života, potisnute probleme(fizičke, emocionalne, duhovne traume), probleme koji još nisu na svjesnoj razini ali već utječu na vas. Iscjeljivanje na daljinu je pojednostavljeno i pojačano.

Mnogi praktikanti predstavljaju Imaru kao 5 razina. Imajte na umu da će iskustvo biti drukčije za svakog pojedinca. Neki opisuju Imara Reiki kao puno snažniji vibracijski sustav nego bilo koji drugi način iscjeljivanja s kojim su radili. Imara je intenzivna energija. Osjećaj je malo drukčiji. Kod Imara Reiki-a protok energije možete vidjeti i osjetiti kako teče iz vaših ruku kako isijava i vibrira. Imara Reiki energiju možete zamisliti kao energetski tornado kako izlazi iz vaših ruku i ulazi u tretiranu osobu. Energetski tornado čisti negativne energije sa tretiranog mjesta tijela te puni zamjenskom iscijeljujućom energijom,i kao takav:

  • Imara Reiki ne koristi simbole
  • Imara koristi drukčiji, ali lakši način za iniciranje/usklađivanje
  • Imara je specijalizirana za iscjeljivanje problema iz prošlih života
  • Imara je korisna za iscjeljivanje potisnutih problema
  • Imara može iscjeljivati područja života koja leže u nesvjesnom području, ali još uvijek utječu na vas
  • Korištenjem Imare često se zna dogoditi iskustvo vizija spiritualnih vodiča/anđela
  • Imara koristi jako jednostavnu, a opet intenzivnu metodu iscjeljivanja na daljinu
  • Korištenje imare vrlo često izaziva vizije i poruke iz duhovnog svijeta
Preduvjet za Imara Reiki je majstor Usui Reikija i Karuna Reikija.

Vrati na vrh

Imara Reiki

- Imara Reiki