Tibetanski Reiki

 

Što je Tibetanski Reiki?

tibetanski reikiTibetanski reiki je možda pojam koji navodi na krivo mišljenje;  imajući neki pisani dokaz da je iscjeliteljska tehnika postojala u antičkom Tibetu, i da je bio sličan Reikiju danas,  stoga naizgled je dozvoljeno bilo koju iscjeliteljsku metodu nazivati Tibetanska ili Reiki.
Postoji mnogo informacija koje dolaze iz drevnih tradicija i filozofija, a od Tibeta postoje spisi koji govore o sistemima iscjeljivanja široko poznatim i prihvaćenim tisućama godina.
Malo je zapravo dokazano o porijeklima mnogih popularnih sustava u današnje vrijeme, i potrebna je moć rasuđivanja kada se proučavaju učenja iz svakog sustava. Mi osobno nemožemo dokazati, a ni opovrgnuti da je ovaj sistem Tibetanski, pošto je malo toga ostalo što je zapravo bilo Tibetansko u formama i sadržajima. Simboli koji se pokazuju na tečaju nisu svi iz Tibetanskog sanskritskog jezika, ali duhovna informacija od svakog  je ista onima koji su pronađeni u istočnjačkim filozofijama.
No, ipak, to je sustav energije, kompletan sa simbolima koji će pomoći u dovođenju energija u harmoniju i ravnotežu, a time omogućujući pomaganje u procesu ozdravljenja i poboljšanju kvalitete života koje je toliko potrebno planeti zemlji i ljudima.

Postoji 18 simbola koji se upotrebljavaju u tibetanskom Reikiu i njihove koristi  se uče, uključujući:


- Čakra osnaživanje
- Vrata paralelnih dimenzija
- Jačanje svjetlosnog tijela
- Veza između duha i materije
- Čišćenje i otvaranje kanala trećeg oka
- Revitaliziranje sustava čakri
- Mijenjanje i zamjena DNA
- Balansiranje dvije strane tijela
- Primanje duhovnih savjeta i smjernica
- Spoznaja skrivenih tajni
- Zazivanje korisnih duhovnih entiteta

Tibetanski Reiki također pokriva i sljedeće teme:
- Mentalno iscjeliteljske tehnike
- Udaljena iscjeliteljska tehnika (rad na daljinu)
- Meditacija stablo života
- Usui Majstorska mantra
- Tehnika mača arhanđela Mihaela
- Solarni Anđeli
- Usklađenost i postupci na licu mjesta.

 

Tečaj za Tibetanski Reiki
Tečaj za Tibetanski Reiki može prijaviti onaj tko je iniciran u Reiki Majstora Usui Shiki Ryoho. Ta osoba koja je inicirana u Usui Reiki Majstora može primiti inicijaciju za Tibetanskog Reiki majstora.
Tibetanski reiki je nadogradnja na Usui Reiki.

Vrati na vrh