Zlatni Reiki

 

Što je Zlatni Reiki?

zlatni reikiPreduvjet za Zlatni Reiki: Kundalini Reiki 1, 2, 3.

Zlatni Reiki pretvara strah i tamu u svjetlost i radost, te štiti od psihičkih napada! Zlatna Svjetlost je najjače svjetlo transformacije u fizičkom svemiru! U Zlatnom Reiki-u , vi ste usredotočeni na plemenite metala zlata i njegova metafizička svojstva.

Naše fizičko tijelo je živo zato što životna energija protiče kroz njega. Ako je naša životna energija niska i blokirana, mi se ne osjećemo dobro, dolazi do bolesti, ali ako je energija visoka i slobodna, mi vrlo jednostavno i lako održavamo zdravlje. Jedna od najčešćih stvari koja uznemirava i smanjuje protok životne energije je stres. Stres je česti uzrok kod pada energije kod nas . On pokreće sve ono što nije dobro za nas.Stres otvara vrata različitim strahovima, sumnjama, zabrinutosti, ljutnjama itd. Medicinska istraživanja su pokazala da stalan stres blokira prirodne sposobnosti tijela da se oporavlja i štiti samo. Stoga je Zlatni Reiki odlična tehnika za uklanjanje stresa, strahova i energetskih blokada.

Kod Zlatnog Reiki-a koristi se isti format kao kod Kundalini Reikia, samo se umjesto „Kundalini Reiki“ koristi „Zlatni Reiki“.

Oba stupnja 2 i 3 povećavaju i osnažuju 1. stupanj. To također podiže vašu razinu vibracija jer je to svjetlosna energija koja je nastala prije energije zemlje. Nakon što ste primili 3. usklađenje(stupanj) možete dati Zlatni Reiki drugima. Uči se kako iscjeljivati na daljinu i samo-iscjeljivanje.

Možete uskladiti i raditi sa nekoliko ljudi u isto vrijeme. Kristali, drveće i ostali predmeti se mogu uskladiti sa energijom Zlatnog Reiki-a, isto kao Kundalini energija te se kao Kundalini treba uskladiti samo jednom. Usklađenje traje od 20-30 minuta.

Vrati na vrh

ZLatni Reiki

- Zlatni Reiki