Radiestezija

 

Što je radiestezija?

rašljeRadiestezija je tehnika pomoću koje se otkrivaju pozitivna i  negativna zračenja. Svaki predmet ili osoba vibrira određenom  vibracijom koja mogu na osobe djelovati pozitivno ili negativnom ovisno o frekvenciji osobe.U skladu s svakodnevnim okruženjem čovjek upija različita energetska zračenja koja djeluju na njegovo zdravlje a samim tim i na cjelokupni život.Kako ona djeluju?  Svaki čovjek nesvjesno ili u rjeđem slučaju svjesno osjeća vibracije i u skladu s njima reagira visak, rašlje ili biotenzor koji drži u ruci.

Primjena radiestezije
Radiesteziju možete primijeniti u svakodnevno životu prilikom izbora hrane, položaja kreveta ili radnog stola, odabira lokacije za izgradnju kuće ili poslovnog prostora, odrediti  spol nerođenog djeteta itd.. Imate li bilo kakve sumnje što da odaberete ili kako da nešto napravite uvijek se možete poslužiti radiestezijom. Sa viskom osim otkrivanja zračenja   isto tak možete i čistiti negativan naboj iz sebe. Svatko ima  potencijala za bavljenje radiesteziom, netko ima više dara ali  uz vježbu svatko se može njome baviti.

visakDijagnostika viskom
Ovo je energetska dijagnostika koja poremećaj otkriva dok je još u auri i dok se još nije manifestirao na organskoj ravni. Prateći viskom sustav čakri također otkrivam svaku promjenu na organima i tako blagovremeno upozorim klijenta da treba potražiti liječničku pomoć.

 

 

Uređaji za radiesteziju

rašljeOni su samo uređaji za iščitavanje, sučelja ili uređaji za komunikaciju sa svojom podsvijesti. Osnovni uređaji koji se upotrebljavaju su: visak, rašlje i L-štap. Ovisno što vam je pri ruci i praktično za korištenje. Visak je obično najpraktičniji.

Vrijeme i mjesto
Pokušajte pronaći tiho mjesto, mjesto gdje možete biti sami i gdje ćete se osjećati udobno, mjesto koje bi vam normalno trebalo biti na raspolaganju u isto vrijeme svaki dan na nekoliko minuta. To je neka vrsta ugovaranja sastanka sa svojom podsvijesti ili Duhovnim vodičem. To mjesto može biti kuhinjski stol u ranim jutarnjim satima ili krevet kasno u noći prije nego što odlazite na spavanje, odnosno bilo koje vrijeme ili mjesto. To se čini vrlo korisnim ako ste početnik. Ako ste već iskusni ili ste razvili već neke vještine, više vam neće biti važno da budete na svom posebnom mjestu i u neko posebno vrijeme.

Zaštita prilikom rada
Radiestezisti su prilikom rada s viskom, rašljama ili drugim pomagalima izloženi štetnim zračenjima prilikom pregleda osoba i stanova. Zbog toga se oni trebaju za vrijeme rada zaštiti. To možemo učiniti pražnjenjem: nakon svakog radiestezijskog ispitivanja treba se isprazniti u dodiru s vodom kako bi se tijelo oslobodio svih štetnih utjecaja kojim je radiestezista za vrijeme rada bio izložen.

Deset radiestezijskih pravila:
1. Za rad odrediti mjesto gdje nema utjecaja štetnih zračenja. Na tom mjestu se treba nalaziti osoba koju provjeravate.
2. Raditi samo onda kada je na raspolaganju dovoljno vremena i kad ste odmorni. Svaka brzopletost ili umor može dovesti do pogrešnih zaključaka.
3. Potrebna je potpuna koncentracija na ono sto se radi.
4. Ispitivanje obaviti odjednom bez prekidanja.
5. Isključiti prisutnost drugih osoba i njihov utjecaj.
6. Ono sto je provjereno danas, provjeriti sutra.
7. Provjeravati osobe ili njihove prostore samo s njihovim pristankom.
8. Poštovati anonimnost osobe.
9. Sva istraživanja obavljati isključivo u okviru svojih radiestezijskih sposobnosti.
10. Radiestezijom se služiti samo u pozitivne svrhe, ne nanositi nikome negativnosti ili štetu.
Vrati na vrh

  Vrati na vrh