Svjetlosne zrake

 

Svjetlosne zrake i uzašli majstori

Jeannine i Cristophera Jelma su 1997.g. kroz meditaciju kanalizirali tehniku koju su nazvali svjetlosne zrake. Ta tehnika se sastoji od energije svjetlosnih zraka uzašlih majstora Maitreye, el Morye, Buddhe, Sanande i sv.Germaina. Svaka od tih pet zraka ima svoju funkciju, značenje i djelovanje.


Uzašli majstori su osobe koje su živjele i žive na zemlji životom kojim mi živimo, gledajući nas kako živimo i jurimo, stalno nešto tražimo a ništa ne nalazimo. Kroz njihov život i njihovu svijest došlo je do prosvjetljenja odlaskom na više razine svijesti i izgradnjom svjetlosnog tijela. To su ljudi koji na svom duhovnom putu prolaze putem svjetlosti.


Živeći u skladu s duhovnim zakonima oni su uzašli sa zemaljske razine i žive u božanskom svjetlosnom tijelu. Njihova energija je dostupna i nama. Preko njihovih energija možemo ubrzati naš proces uzašašča i izgradnju svjetlosnog tijela. Da bi to mogli trebamo proći kroz (usklađenje) inicijaciju. Zatim zazivamo određenog majstora čiju zraku želimo koristiti. Kada smo uspostavili kontakt krećemo sa iscjeljenjem, slanjem, punjenjem ili čišćenjem fizičkog, mentalnog, emocionalnog i duhovnog tijela.
To znač,i put svjetlosti je otvoren za sve koji hoće hodati njime čista i otvorena srca. To nema veze sa naobrazbom, vjerom, bojom kože ili nacionalnošću.


Ono što je u čovjekovu srcu odredit će njegov uspjeh ili neuspjeh. Jedino oni koji slijede Božji put ući će u znaku svjetlosti, ljubavi, energije. Mi nismo ta slaba, promjenjiva tijela, podložna propadanju, već smo bića svjetlosti i ljubavi.
Sa tih pet zraka (1.samo-opunomoćenja 2.čišćenja 3. iscijeljenja 4.aktiviranja 5.manifestiranja) učinit ćete svoj život ljepšim, zanimljivijim, steći ćete nove zanimljive prijatelje sa kojima ćete moći podijeliti svjetlost, ljubav i energiju.


Energije nam neće dolaziti sa tih razina ukoliko je ne pozovemo. Ja to radim svakodnevno, ujutro, preko dana, navečer za vrijeme meditacija i slanja zraka(svjetlosti) drugima. Ova se energija može koristiti za iscjeljivanje na svim nivoima za sebe, druge, na daljinu, za planet zemlju i svemu živom na planetu.
Slanje svjetlosti u prošlost, sadašnjost i budućnost .


Duhovni rast ustvari je jako lagan, treba samo odbaciti sve ono negativno što smo skupljali kroz ovozemaljski život gledajući televiziju, čitajući novine (izbjegavati ubojstva i nasilje), različite časopise. Trebamo se okrenuti pozitivnim gledanjima i sve negativno pretvoriti u pozitivno. Svakodnevno se zahvaliti za lijepo prespavanu noć(baš sam sretan što sam se lijepo naspavao i dočekao novi dan) zaželit novom danu dobar dan, poslati pozitivnu afirmaciju(danas ću biti sretan na mom poslu i biti će mi lijepo sa mojim kolegama i prijateljima). Zatim započnete sa aktiviranjem svjetlosnih zraka i izgradnju svjetlosnog tijela kroz predanost majstorima, Isusovoj svijesti, čistoći, bezuvjetnoj ljubavi.


"Ne čini drugome ono što ne želiš da drugi čine tebi" rekao je Isus.

Vrati na vrh

Uzašli majstori


svjetlosne zrake