Visak oziris

 

Oziris

visak oziris

Egipatski visak oziris dobio je ime po gospodaru zagrobnog života, Ozirisu, mužu božice Izide, jednom od najvećih božanstava starog Egipta.

Visak oziris izrađen je od drva, a zahvaljujući specifičnom geometrijskom obliku i ugrađenoj bateriji od četiriju elemenata, emitira višestruko pojačano zračenje.

Primjena mu je višestruka. Njime se možemo koristiti u raznim postupcima traženja, a može nam poslužiti također kao pošiljalac noseće radiestezijske zrake koja može prenositi na daljinu bilo koje radiestezijsko zračenje. Najkorisniji se je ipak pokazao u liječenju osobito tumorskih, a tako i virusnih i bakterijskih oboljenja.

S obzirom na to da stalno emitira vrlo štetno zračenje, visak oziris iziskuje poseban oprez u rukovanju njime, to jest kako ga upotrebljavati, ali i kako ga čuvati. Trebamo paziti da prilikom pohranjivanja njegov vrh ne bude usmjeren na živa bića i stanove, a treba biti i ekraniziran.

Za vrijeme rada s ozirisom moramo voditi računa da bude uzemljen, to jest da kraj pamučne vrpce bude privezan za vodovodnu cijev ili slavinu, ili da bude u dodiru s drvenim stolom ili podom. Visak oziris može upotrebljavati samo iskusan radiestezist ili bioterapeut.